string(9) "ionity.ua"

Ferrari тестує Tesla Model S Plaid?

06.02.2024
Ferrari тестує Tesla Model S Plaid? — photo 3950

В епоху переходу на електромобілі навіть Ferrari вирішила протестувати седан американського виробництва!

О, Ferrari, що ти робиш? Автошпигуни зафіксували, як співробітники італійського виробника суперкарів тестують Tesla Model S Plaid. Складно повірити, що Ferrari планує в найближчому майбутньому освоювати сегмент електричних седанів, наскільки дивно бачити чотиридверний американський седан на “священній” території Ferrari

Хоча Ferrari і впроваджує електрифікацію у свої гібридні суперкари, на які припадає майже половина продажів бренду, її перша повністю електрична модель не з’явиться до 2025 року

https://youtu.be/SUNJVb4f440

Можливо, інженери компанії порівнюють Tesla з майбутньою системою PHEV, яка розганяє автомобіль до 100 км/год за дві секунди перед тим, як запалити бензиновий двигун?

Відомо, що італійці випустять три нові автомобілі в 2024 році, один з яких буде оснащений гібридним двигуном V6 з подвійним турбонаддувом. Наступник LaFerrari нібито отримає двигун від 296 GTB. Також очікується дебют наступника 812 Superfast, але він, швидше за все, буде позбавлений будь-якої електрифікації і залишиться з атмосферним двигуном V12. Ви можете пофантазувати роздивляючись загорнуті в камуфляж прототипи на цьому відео:

Можливо, зараз Ferrari зосереджена на гібридах, але, як і решта індустрії, вона також досліджує електромобілі. Model S не є найпопулярнішою моделлю Tesla, але з потужністю понад 1000 кінських сил версії Plaid, будь-який електромобіль від Ferrari повинен перевершити немолодий вже седан з Каліфорнії, який наразі швидший за нові суперкари Ferrari!

контакти
Ми завжди на звʼязку з Вами
контакти
Ми завжди на звʼязку з Вами

    Дякуємо за співпрацю та очікування

    Наша команда вже отримала Ваше повідомлення і ми звʼяжемось з Вами найближчим часом

    OK