Volkswagen випустить бюджетний електромобіль в 2027 році

29.05.2024
Volkswagen випустить бюджетний електромобіль в 2027 році — photo 9955

Однією з найбільших перешкод на шляху впровадження електромобілів є високі ціни. Однак допомога вже на підході, оскільки Volkswagen готується до запуску електромобіля початкового рівня за ціною від 20 000 євро

Поки що Volkswagen не розповсюджується про деталі, але заявляє, що його правління схвалило проект електромобіля початкового рівня, а дебют запланований на 2027 рік. У компанії додали, що вже деякий час “працюють над тим, щоб запропонувати компактні, особливо недорогі електромобілі в ціновому діапазоні близько 20 000 євро”

Електромобіль створюється для Європи, і тизерне зображення показує обриси футуристичного хетчбеку, який нагадує щось середнє між ID.3 та e-Up. Генеральний директор Volkswagen Group Олівер Блюм сказав: «Чимало поколінь асоціюють бренди Volkswagen Group зі своїм першим автомобілем – і з доступною мобільністю. Як група з багатьма популярними брендами, ми продовжуємо брати на себе цю соціальну відповідальність і сьогодні. Тому я дуже радий, що ми запускаємо проект, орієнтований на майбутнє. Йдеться про електричну мобільність початкового рівня від Європи для Європи”

Volkswagen випустить бюджетний електромобіль в 2027 році — photo 2
Volkswagen ID.2all

Його думку підтримав генеральний директор бренду Volkswagen Томас Шефер, який сказав: “Для того, щоб електромобільність набула широкого розповсюдження, потрібні привабливі транспортні засоби, особливо в сегменті початкового рівня. Тому ми обіцяємо електромобільність для всіх”. Він додав, що “незважаючи на привабливу ціну, наші електромобілі будуть встановлювати нові стандарти в сегменті початкового рівня з точки зору технологій, дизайну, якості та клієнтського досвіду”

Volkswagen вже розробляє “Сімейство електричних міських автомобілів”, яке було попередньо представлено концептом ID.2all, що з’явиться до кінця 2025 року. Планується, що лінійка складатиметься з компактного автомобіля і кросовера Volkswagen, а також позашляховика Skoda і автомобіля Cupra. Усі чотири моделі вироблятимуться в Іспанії, і принаймні деякі з них коштуватимуть менше 25 000 євро

контакти
Ми завжди на звʼязку з Вами
контакти
Ми завжди на звʼязку з Вами

    Дякуємо за співпрацю та очікування

    Наша команда вже отримала Ваше повідомлення і ми звʼяжемось з Вами найближчим часом

    OK