string(9) "ionity.ua"

Власники Tesla Cybertruck скаржаться на іржу

15.02.2024
Власники Tesla Cybertruck скаржаться на іржу — photo 4361
  • Деякі власники Cybertruck стверджують, що їхні автомобілі Tesla починають іржавіти від дощу
  • Принаймні два учасники форуму власників Cybertruck стверджують, що їхні автомобілі мають плями ржавчини
  • За даними посібника власника, у Cybertruck немає лакового покриття на його нержавіючому корпусі

Деякі власники Tesla стверджують, що їхні Cybertruck починають ржавіти після потрапляння дощу. У дописі на форумі власників Cybertruck один з учасників під ніком “Raxar” написав, що коли забирав свій автомобіль, то був попереджений, що дощ може призвести до ржавіння. Учасник написав: “Консультант спеціально зазначив, що у Cybertruck в дощ формуються оранжеві плями ржавчини, які потрібно видаляти. Я чув історії про те, що на DeLorean не бажано їздити в дощ, але я ніколи не чув нічого про ржавчину на Cybertruck.” У іншому дописі Raxar сказав: “Я ще не мив автомобіль, але він двічі потрапляв під дощ”

Власники Tesla Cybertruck скаржаться на іржу — photo 2

Користувач також поділився фотографіями невеликих оранжевих плям ржавчини на нержавіючому корпусі, які, за його словами, з’явилися після миття з використанням “засобу для миття посуду”

Власники Tesla Cybertruck скаржаться на іржу — photo 3
DMC DeLorean

За даними постачальника металу Mead Metals, нержавіюча сталь схильна до ржавіння в певних середовищах. У блозі постачальника зазначено, що ржавіння часто виникає внаслідок впливу води, але його можуть викликати також “шкідливі хімічні речовини, солоні розчини, жир, або тривала дія тепла”

Власники Tesla Cybertruck скаржаться на іржу — photo 4

Учасник форуму Vertigo3pc заявив, що він відвіз свій Cybertruck до сервісного центру для огляду. “Під час дощу в Лос-Анджелесі я помітив, що корозія починала утворюватися на металі, як це відзначили й інші власники, тому я вирішив почати документувати це і звернутися до Tesla”, – написав він. Власник Tesla додав, що працівник сервісного центру задокументував корозію і пообіцяв зв’язатися наступного місяця для ремонту, коли матиме необхідні інструменти

Vertigo3pc також опублікував деякі зображення того, що, за його словами, є плямами корозії на Cybertruck, і додав: “Плями є скрізь на металі”

Генеральний директор Tesla Ілон Маск стверджував, що Cybertruck “буквально куленепробивний” завдяки своєму “ультра-твердому корпусу з нержавіючої сталі”. Потім він сказав, що Tesla може надати власникам опцію покриття з керамічного матеріалу, який допомагає захистити від корозії. Маск сказав, що це покриття “фактично не подряпається нічим, крім твердості алмазу”

Власники Tesla Cybertruck скаржаться на іржу — photo 5

Посібник власника Cybertruck, який поки що не опублікований Tesla, зазначає, що в електрокара немає “шару покриття з прозорого лаку” на зовнішньому корпусі з нержавіючої сталі. В посібнику зазначено: “Щоб уникнути зовнішніх пошкоджень, негайно видаляйте корозійні речовини (такі як жир, оливкова олія, пташині відходи, смола дерев, мертві комахи, брудні плями, дорожня сіль, промислові відходи і т.д.)”

контакти
Ми завжди на звʼязку з Вами
контакти
Ми завжди на звʼязку з Вами

    Дякуємо за співпрацю та очікування

    Наша команда вже отримала Ваше повідомлення і ми звʼяжемось з Вами найближчим часом

    OK